FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Sommar sommar sommar!

Kategori: Allmänt

Idag (igår och iföregår)kändes det som att sommaren har kommit. Tur för mig så jobbade jag bara till 13.15 i torsdags och i fredags
I torsdags hälsade vi på Jenny och pojkarna. Trevligt och varmt var det på deras baksida. På vägen hem for vi in på Ica morön. Handlade så vi kunde grilla hamburgare till middag. Och då premiäråt vi middagen ute på altan för första gången i år. Om jag bortser från lunchen för ett par dagar sen.

Jimmy premiärklippte gräsmattan. Så grön och fin den har blivit.

Tjejerna som var ute från frukost till det att jag hämtade dom på dagis var riktigt trötta. Badning på schemat sen skulle dom se mello... Men det orkades inte med.
Försökte själv göra en tidig kväll, men var ju tvungen att se klart hockeyn.


I fredags var vi bjudna till grannarna på grillat,och jag hade lovat att fixa efterrätt. Gjorde den smarriga underbara claras pajen.. Den är för god. Ska lägga ut receptet en annan gång.

Helgen har ju verkligen visat sin bästa sida. Bästa vädret, alla tiders. Har fått en riktig rödbränna på mina armar.. Man vill verkligen bara vara ute. Har sått lite i mina pallkragar. Köpt en blåbärsbuske. Och smultronplantor.
Planterat om mina inneblommor. Tur man inte har så många.
Hunnit jobba ett charterpass i taxfreen. dessutom fått testa på att städa ett flygplan. -Kul att få göra nya saker på jobbet..


Nu ska jag återgå till hockeyfinalen på tvn. Heja Sverige!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: