FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Ännu en helg..

Kategori: Allmänt

Ännu en helg till ända.. En som har varit bra. Middagsgäster på fredagen. Impad på mig själv att jag hann så mycket på fredag em, då jag slutade sent, hämtade tjejerna och var hemma 15. Och då skulle jag hinna fixa 3 rätters, plocka undan och Jimmy var inte hemma förrän strax efter 16, och gästerna kom 17.. Men allt gick som på räls, flickorna höll sig borta från köket. :-) 

Baddaren på eddahallen lördag morgon.. Dom är så rädda för vatten i ögonen, så det krävs mycket övning.. Men dom har ju många veckor kvar. 

Stökade undan det sista på gården. In med grillen och alla sommarprylar.  Ja cyklarna får vara framme ett tag till, då izabelle ville cykla några gånger till. 


Lördag kväll, blev det jobb för mig. Nu äntligen är det slutet på denna tunnel.. Alla dessa tre timmars pass på lördagar och söndagar. Pga chartern, men nu så är det slut. En helg kvar, och sen då får man tillbaka det sociala livet igen på lördagar. 

Idag hade vi klassträff med Novas klass.   Tanken var brännboll och grillning. Vi hade ju verkligen tur med vädret. Nu skippade vi brännbollen då grillningen drog ut på tiden och alla barnen lekte bättre i lekparken. Brännboll har aldrig varit min starka sida så jag var glad att jag slapp undan. Nu har vi landat i soffan efter en "lyxig" middag på Sibylla där det bjöds på kärleksmums till efterrätt. 


Nu laddar vi för ny arbetsvecka och utbildning på det.
Kommentarer


Kommentera inlägget här: