FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Shopaholicvarning!

Kategori: Allmänt

Fick hem ett paket med schampoo och balsam. Självaste blondinbellas märke. Testade dem ikväll och dom doftade gott. Så nu får vi se resultatet när det väl torkat och gått några timmar, om det stämmer. Att håret känns nyduschat jättelänge.. 

Och det jag egentligen var ute efter:
Borsten! 
....som ska funka bra på tovigt och tjockt hår. Något som izabelle verkligen har.. Vilken grej(!) izabelle som vanligtvis är hår öm, brydde sig inte att jag kammade. Den var helt perfekt! Tovorna bara försvann utan problem.. Väl värda sina pengar. 


Har kommit in i jultankar nu, så gick in på en annan hemsida och beställde pepparkaksformar. Vi har ju en tradition att vi brukar baka pepparkakor och bygga ihop ett pepparkakshus. 
Så nu blir det kul med nya formar till advent.. Idag har vi varit på besök hos damerna i furuögrund. Blev bjudna både på fika och middag. Trevligt var det, och tjejerna lekte verkligen bra ihop. 

Nu laddar jag snart med sömn för jag har utbildning på jobbet imorgon och hockey med familjen på kvällen.. God natt

Kommentarer

 • Sarah L säger:

  Trevlig eftermiddag, och vilken fin bild på tjejerna 😍

  Vad hette borsten förresten? Jag tror jag ska köpa en till Moa oxå,... tror tom att en i Byske säljer dem. Men kommer inte ihåg vad den heter. Vad kostade den?

  Kram kram

  2013-10-31 | 11:30:06
  Bloggadress: http://mosar.blogg.se

Kommentera inlägget här: