FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Härlig helg som den ska vara

Kategori: Allmänt

Bortbjudna till fam Lundmark på middag. En riktigt trevlig kväll, där skratten duggade tätt. Och middagen och efterrätten var båda en hit! Porterstek, och efter det chokladkladdkaka.. Vi lämnade stället vid 23.30 så det var trötta barn när vi skulle vara 8 på eddahallen för baddaren. Men det gick bra. For sedan direkt kl 10 på karamelltåget för lördagsgodis, då även jag såg framemot en lugn fm i soffan. 

Så hem och se izabelles favoritfilm för tillfället ; Pippi på de sju haven. Det började ju spöregna så vi skippade att gå ut och jobba med vindskyddet. Utan vi slappade fram tills dess att vi tog hockeybussen ner på ladan. 


Sen hem och spela lite spel innan jag skulle bege mig på jobbet för lite kvällsjobb. Två chartrar iväg, i princip fullsatta. Så fullt upp.. Och det var den kvällen. Orkade inte mer än äta upp hamburgaren som jag köpte på vägen hem från jobbet till jag och Jimmy. 
Och den var riktigt god! 
Idag hann vi i princip klart med vindskyddet. Det ser då klart ut, men det fattas några pinnar för att täcka skruvhålen, men imorgon så ska det hinnas. 

Var tvungen att jobba mitt på dan för ännu en charter, och sen for vi på jockes kalas. Smörgåstårta och gofika. Mums. 
Sen till middagen kan vi ha gjort säsongens och årets sista grillning på gasolgrillen. Helgrillad fläskfilé och majskolvar.. Och rotsaker i ugn. Det var så gott. Så det finns en chans att det kommer att grillas en sista gång.. Om vi inte får ett il i veckan och packar undan alla sommargrejer ute. Och då brukar grillen ryka. 

Imorgon kan jag lägga ut lite bilder på vindskyddet då mina bilder i mörker inte blev speciellt bra.. 

Nu vill mina blåa ögon slå igen, så nu blir det god natt! 


Kommentarer

  • Sarah L säger:

    Åh, så roligt jag hade i fredags. Bästa kvällen på länge, kommer inte ihåg när jag skrattat så sist.
    Moa var oxå så himla nöjd dagen efter, dock väldigt trött o seg 😊.
    Tack fina ni, ses snart igen för ännu mer trevligheter. Kram

    2013-09-23 | 13:29:24

Kommentera inlägget här: