FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Kalashelg

Kategori: Allmänt

Blev en tidig kväll för mig igår då jag har haft två långpass efter varandra. Jimmy mötte jag i dörren som skulle fara på jobbet och jobba. Så 21:30 låg jag och sov i sängen -skönt! 
 
Lovade kalasbilder från i helgen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nova hade först barnkalas kl 11-13, och då bjöd vi på korv, och sen lite fika + tårta. En tårta som Nova valt ut bild, och som hon tyckte var helt underbar. Hon kan verkligen finna de rätta orden. haha
 
Kalaset gick jättebra. 7 kompisar + Nova och Izabelle. Det lektes, åts, och sen blev det skattjakt. En skattjakt som jag tvär satt ihop kvällen före. Dom fick söka toarullar som jag lagt pusselbitar i, från ett A4 med en egen ledtråd på. Så dom fick lägga pussel tillsammans, leta efter olika mönster, söka under Novas säng m.m Och till slut hittade dom en kartong i groventrén full med godispåsar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen kl 14 kom mormor, morfar och moster med kusiner, och Jocke och Linda. 
Jag hade beställt en smörgåstårta, och gjort en tårta. Så det fikades och surrades. Och öppnades paket. Nova blev väldigt nöjd över de grejer hon fick. Barbiedockor, pysselböcker, lego friends, pennor, lära läsa böcker, monsterhigh matlåda och flaska... Kläder, som prompt skulle användas på skolan på måndagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördag kväll blev en lugn kväll. Izabelle somnade innan middag, och jag somnade 21. Nova ville helst bara leka med sin nya saker, så hon kände aldrig efter att hon var trött. Men hon somnade direkt hon la sig ner.
 
Och söndag blev en slappardag, vi spelade ett spel som Nova fått. Carola och Kent kom på eftermiddagen med två presenter, och sen kom även farmor och farfar med paket. Jag hade gjort en blåbärspaj som vi bjöd på, mer fika och tårta. 
 
Så som sagt en jättelyckad helg. 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Sarah L säger:

    Kul att se kalasbilder när man inte va med själv 😊.

    2013-09-11 | 21:50:57

Kommentera inlägget här: