FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Lyckseletripp

Kategori: Allmänt

Vilken härlig helg. Kompade ut från jobbet tidigare i fredags, packade kylbagen... Och fixade en  färdknäppsdricka till bilfärden. Det dracks bubbel, badades i Bubbeln... Snacksades, för att sen gå ner och äta vildmarksbuffe. Med en god efterrätt... Sen blev det Betnér för hela slanten. Han har verkligen en vass attityd men är kul ändå. Många skratt blev det. 

Provade ta kort på honom men det blev inte bra.

Vaknade redan 06.45 på lördagsmorgonen av att jag kände mig hungrig.. Blev en lång och god frukost.. Checkade ut, for förbi på dollarstore. 

Sen vände vi bilen mot stan igen. Åt lunch på subway och sen förbi på hemmakväll för lördagsgodis. Blev ett studiebesök på johnnys jobb, jag och Sarah hämtade hem izabelle då hon hade hemlängtan..

Sen laddade vi för hockeymatch mot Luleå. Vi beställde pizza under matchen och åt till middag.. Då började tröttheten visa sig. Det kändes att man hade gjort en tidig morgon på fredagen, och sen senare än vanligt på kvällen.. Så när gästerna for vid 18:30 powernapade jag på soffan till 20:00. Och då såg vi en film och åt några godisar innan vi gjorde natt. 

Idag söndag har vi plockat bort sommargrejer ute på gården. Jimmy har gjort det sista på vindskyddet, och även byggt en bro över diket på vår baksida. Kan lägga in bilder senare i veckan. 
Men bra blev det då. Skönt att vi hann det idag, trots regnet. Sen hann jag på jobbet en sväng, Nova kom hem och for på kalas... Så en helg med många nöjen och en bra få-undan-dag. 

Nu blir det att lägga tjejerna, förbereda för skola och dagis, och sen blir det film. Förhoppningsvis orkar jag se hela.. 

Sen blir det god natt.. 


Kommentarer

 • Sarah L säger:

  Fantastisk helg!!!! Det gör jag gärna om igen tillsammans 👍
  Jag somnade snabbt och tidigt i sängen med Moa, myyys 💕

  Tack för härligt sällskap
  Kraaam!

  2013-09-29 | 21:17:06
 • Johanna säger:

  Jimmy ser avslappnad ut!

  2013-10-01 | 20:30:54

Kommentera inlägget här: