FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Uteprojekt

Kategori: Allmänt

Fick upp ett il förra veckan... Så på torsdag efter jobbet sprang jag in på blomsterlandet handlade nya höstblommor och ett par nya in till huset. Passade på att byta gardiner i tvrummet. Så på fredag på min lediga dag var vi tre tjejer med mormor på stan, och då hittade jag nya kuddfodral till soffan och kaminhörnan. Det blev mycket bra. Nu vill jag bara hitta några passande dukar i orange och gult.

Har börjat få i ordning ute bland bärbuskarna. Vi satt ner rabarberplantan igår och fyllde ut med grus runt alla buskar. Fyllde även på litegrann i grillhörnan, och så fyllde vi på grusranden bakom huset. Som först var knappt synbar.

Blev bortbjudna på surströmming hos grannarna igår kväll. det var jättetrevligt och gott med suring. Idag är det ju regnigt, så det blir en skön innedag istället. Så det kändes skönt att vi hann göra klart buskarna igår.

Är även ledig måndag och tisdag, så skönt med en riktigt långhelg. Då tänkte jag hinna baka lite inför Novas födelsedag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: