FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

1 vecka och påsklov

Kategori: Barnen

Här har det påskpyntats i massor. Blir nog så att vi firar hemma då lillan fortfarande är så liten. 1 vecka gammal firade hon i lördags, och det gjorde vi med att ta en långpromenad och premiärgrillade på gasolgrillen. Riktigt gott blev det med ett glas rött till. Alkoholfritt såklart. 

Nova var på kalas i söndags så även den dagen blev det en långpromenad. Måste nog införskaffa ett par nya träningskor. Får så ont i benen av kängorna jag går i nu. 


Idag gjorde jag och tjejerna ett besök på mitt jobb.. Det var riktigt trevligt, hade dock en tid för hembesök av BVC . Så besöket på jobbet blev inte så jättelänge. 

Nu väger lillan 3150 gr. Så snart är hon uppe i födelsevikten. 

Vi premiärbadade henne ikväll när izabelle badade. Och det tyckte hon om.. 

Imorgon går äntligen Jimmy på pappaledighet så då hinner vi kanske umgås hela familjen. Få se vad vi hittar på imorgon. Tjejerna är ju äntligen friska! 

Då säger vi god natt! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: