FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Ett år äldre!

Kategori: Allmänt

Skrev ett inlägg i föregår som bara försvann.. Så nu lägger jag in lite bilder istället och håller texten kort! 

Allt är bra här, störande bara att mammapenningen inte är igång. Så min kassa känns skral. Något positivt är dock att sommarens semester är bokad. Och det blir Öland!

Införskaffade mig ett par sköna träningsskor som mina fötter kan må bra i. När jag ska gå ut med vagnen bl.a


Och min födelsedag har passerat med ro. Blev uppvaktad på morgonen med sång och paket. Fick en fin klocka i rosé. Och sen for jag och Clara ner på stan för ett frisörbesök.. Klippning och slingor.. Blev lite feg och behöll min långa lugg. Få se till hösten...
For på BVC för vägning och mätning. 3500 gr väger Clara nu. Nova hade med en kompis hem från skolan, så vi lyxade med fruktsallad och glass till mellis.  
Handlade även av hemglassbilen. Tjejerna hann säga att jag fyllde år, så den snälla säljaren bjöd på ett paket med strutar. 

Nä nu avslutar jag mig lite bilder!
Jag önskar er en trevlig Valborgs! 
Min present av familjen! 👆
Kommentarer


Kommentera inlägget här: