FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Babbel babbel

Kategori: Ego

Nu har jag ätit levaxin i drygt 3,5 veckor, och ökat dosen till 2 per dag. Inga större förbättringar men det kan ta många månader.. Upp till ett år t.om. Däremot så har min balans blivit sämre. Har sökt runt mycket på internet om biverkningar och det kan vara en biverkning. Ska till BVC om en vecka drygt, få se om det ändrats nåt, och om Clara kommit ikapp med vikten. 

Ikväll gjorde hon natt kl 19, efter en flaska och lite mjölk av mig. Så får se när hon vill ha mat inatt? 

I helgen som va hann vi med surströmming med grannarna, kräftskiva och hummergrillning på lördagen med vänner och runway run ute på mitt jobb, där flickorna sprang. Bella tog ut sig, och kämpade hårt. Hon är ju en tävlingsmänniska ut i fingertopparna. Nova joggade och tog det lugnare. Hon kunde ha tagit några placeringar om hon velat. Men hon tog det lugnt.. Alla fick ju ändå pris.
Så nu laddar vi inför nästa år, och då ska även jag vara med är tanken.. Man kan ju gå om man inte orkar springa hela landningsbanan. 
Nä nu ska jag sova! 
Ska fortsätta sortera kläder hemma, och fara förbi jobbet en sväng. Izabelle är ledig från förskolan för att hälsa på en kompis istället, och Nova är såklart i skolan... 

Natti natti


Kommentarer


Kommentera inlägget här: