FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Statusuppdatering

Kategori: Allmänt

Status..

Gjorde mitt första taxfreepass i fredags på jobbet. Gick bara fint. Känns som att man aldrig varit ifrån. 
Kul, men uppskattade att komma hem. 

Nova spelade sin andra fotbollsmatch igår, och dom vann med 12-1. Hon fick göra sitt första mål. Jag hade även då tagit på mig att göra ett första arbetspass i kontrollen då. Hann till matchen dom sista minuterna. Det var ändå kul att få göra ett inhopp på jobbet, men det kändes tråkigt att jag missade Novas match. 

Izabelle har sovit hos farfars tre nätter. Det har varit väldigt tyst här hemma. Nova märker man ju knappt av. Men i lördags for Nova dit och sov där i två nätter. Innan skolan börjar. Så nu fick vi Kvalitétid med Bella istället.  Hann med både Max, ett besök på loppisvillan, (är på jakt efter en speciell teakbokhylla), anteakaffären, fika på stigs, mariospelande, och ett besök hos grannarna vid deras eldstad. Mysigt. Men kallt blev det. 

Och nu(!)
Clara tar äntligen flaskan. Hon är inte alls lika sugen på det jag erbjuder. vi var på en extra vägning i torsdags. Hon har gått upp till 5400 gr, så hon är på väg tillbaka. Men dippet på hennes kurva var riktigt rejäl så hon har en bit kvar. 

Och jag tar min medicin och väntar på att få orken tillbaka.. Känns så bra att man fått ett svar på varför man mått som man gjort. Läkaren sa i torsdags att hon nog aldrig sett så dåliga värden på dessa prover. 

Ligger nu vaken och tänker på allt som jag vill hinna med idag. Jimmy for till Stockholm i morse. Sista sommarlovsdagen. Känns lite sorgligt, men Nova är peppad inför att börja 1:an, och Bella längtar efter förskolan. Så det känns ju bra. 

Nä upp och hoppa! 
Åh va gott med bord

Taget för ett år sen. Snart dags igen!Kommentarer


Kommentera inlägget här: