FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Firande av izabelle!

Kategori: Barnen

Jag hade jobbarhelgen, den som va. Så vi satsade på barnkalas och hockey på arenan med tjejkompisar till Nova och iza på lördagen. Det bästa av allt var att Jimmy for med flickorna och den andra pappan och flickorna, så jag fick 3,5 h egentid. Och den spenderades i soffan med två olästa tidningar, lite karra och tvn för mig själv.. Skönt att kunna vila. 

Ska skriva mer och visa bilder från izabelles kalas senare. 

Igår kväll efter middagen så hade vi hit Jimmys sida på kalas. Hon fick mer lego friends tills hennes förtjusning. Vi hade gjort en egen tårta, med både maräng- och sockerkaksbottnar. Hallonmousse, marsansås, sylt och grädde. Och på toppen Dajm och smarties. 
En trött tjej efteråt, så redan innan gästerna farit vid 19.30 så gick izabelle självmant och borstade tänderna, för att hon ville sova. Det tar på krafterna att fylla år! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: