FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Seg måndag

Kategori: Allmänt

Efter en intensiv vecka och firmafest på pite havsbad på lördag så somnade jag tröttast av alla igår kväll.. Tursamt så har jag bytt skift idag så jag blev ledig. Ska försöka baka inför izabelles 5 årsdag. Frågan är hur mycket jag orkar med. 

Borde städa, men hur lätt är det när korridoren och allrummet är bombarderat med byggmaterial och golvlister. 

Firmafesten var jättetrevlig! God mat och underbart efterrättsbord. Massor med lösviktsgodis, marängtårtor och annat gott. 
Vi la oss vid 02.00 och steg upp till en trevlig hotellfrukost. 
Söndag em spenderades hemma hos en från föräldragruppen. Som ska ha barn två veckor före oss. Jättekul, verkligen. Jag hoppas på en BB date då vi får tidigare och dom går över tiden litegrann. Bra planerat visst? 

Hann tapetsera Novas rum klart i helgen. Så ikväll ska golvlisterna dit och sen städas ur, så vi är redo för ankomst av sängen. Och så ska väggen till korridoren göras klar! 

Nä nu ska jag gå och vara duktig! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: