FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Nyårsfirande och jullov

Kategori: Allmänt

Så var det 2014! 
 
Nyåret firades uppe i stugan, där det fanns snö.. Härligt. Flickorna passade på att åka längdskidor, och lite skoter runt stugan. Och det spelade skipbo, uno bl.a. Det spelades bingolotto dock utan framgång. Har verkligen alltid gillat bingo. Funderar på att börja prenumerera igen nu när mammaledigheten är nära. Då kan man ju spela varje söndagkväll. Någon som vill hänga på? :-) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagarna efter spenderades hemma i stan.. Blev bortbjudna på middag till Furuögrund på hockey, mumsigt fika, jättegod mat, och snacks. Sen spelade vi spel. Och det var riktigt trevligt. Jag och Sarah var sååå nära och vinna.. Så vi får rent av ta revansch, eller hur?
 
 
Och min SISTA dag på jullovet spenderades hemma i onepiecen, ja förutom när jag och Izabelle for och handlade frukt till hennes nya julklapp. Som man kan göra blommor, och andra saker med i olika formar. Så det blev en stor skål med fruktsallad och glass till efterrätt. Jag har verkligen haft ett bra jullov, kan inte klaga.. 
 
 
Nu är jobbet igång och planeringen av alla barnens sovrum igång. Så jag hoppas att jag kan ta mig till IKEA nu i slutet av januari.  Någon som vill hänga på?
 
 

Kommentarer

  • Sarah L säger:

    Revansch snart :) nästa gång tar vi dem!!!

    2014-01-11 | 11:07:18

Kommentera inlägget här: