FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Trevligheter!

Kategori: Allmänt

Var bortbjudna på middag hos kollegan och hans fru och tre barn. Verkligen en toppenkväll.. Blev under kvällen bjuden på en riktigt järnrik blåbärsdrink för att höja mina värden.. 

Vaknade efter en sen hemgång vid 9 på lördagsmorgonen.. Tog det lugnt, var/är ju så fasligt kallt ute. For på färg o tapet för att hitta nya tapeter till Novas nya rum och till korridoren. Sen skjutsade vi Nova på kalas. Då passade vi på att fara på stigs. Äta och fika gott.. Nästa lördag är det ju izabelles tur att fara på kalas. Så vi får se vad som händer då.. Trevligt och ha lite egentid ibland med en av tjejerna. 

Gjorde wok till middag och hade bara en lugn familjekväll. 

Och idag blev det sovmorgon, byggde ihop dörrkarmen till lekrummet och sen for jag på jobbet. -27 var det idag.. Brr. Tur man har inomhusjobb och bilen i garaget. Så den är lättstartad. 

Strax dags att sova. Skönt med ledig dag imorgon. 

Fick blommor i fredags av Jimmy.. 


Nu är lekrummet påbörjat. Äntligen. 

Nu säger jag 

Go natt 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: