FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

V29

Kategori: Allmänt

Idag går jag in i v 29. Har haft bra dagar sen jag skrev sist. Blir fort trött bara när jag ansträngt mig eller jobbat. Så igår lördag blev en riktig slapparlördag. Jobbade bara 4 timmar på fm sen blev det soffan och film där jag sov till och från. Sen var vi bortbjudna på middag hos grannarna. God middag och efterrätt, dålig hockey! Men trevligt hade vi ändå. 

Jag såg filmen hypnotisören när jag kom hem. Jimmy blev kvar ett tag till. Väldigt spännande film. Tur Jimmy kom hem i slutet så jag inte behövde se hela filmen själv. 
Och när jag väl somnade där vid 01.30 så vaknade jag strax därpå av dörrklockan..kan säga att det tog lååång tid innan jag lyckades somna om. Det var nämligen ingen vid dörren när jag steg upp, men jag såg ju skoavtrycken.. 

Men fick veta idag att det var bara andra grannen som kom hem från en fest som ville vara lite rolig. Och Jimmy vaknade inte ens. 

Nu har jag gjort min jobbarhelg så nu tar jag helg till onsdagkväll. Barnmorskebesök på onsdag. 
Kul att höra hjärtljuden igen.. 


Nä nu blir det soffhäng. Och kanske en chokladbit på det, jag har ju som fredag nu! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: