FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Härliga underbara sommar!

Kategori: Allmänt

Solen skiner och man klagar inte. Tjejerna har förutom lekt med kompisar mest badat i vattenspridaren. 

Satt ute med grannarna till midnatt igårkväll, och det var inga som helst problem med någon kyla. Bara det kan man ju glädjas över. 
Sommaren är ju på tok för kort här.

Och så har vi hunnit med  en sväng till Umeå för att Jimmy skulle träffa läkaren ang hans finger. Så nu går han med handstöd igen och väntar på ny operation. Och denna gång blir det tuffare rehab, så nu ska hela armen från armbågen ner vara helt stilla under ett par veckor. Får absolut inte röras, sen måste skenan sitta kvar längre. Läkaren var inte nöjd över att Jimmy blev av med den så snabbt förra gången. Men han följde ju bara sjuksköterskans direktiv. Så med andra ord blir inte höst/vintern kul. Jag med 4(!) behövande hemma. Sen matlagning på det, städning, snöskottning, handling, hämtning/lämning förskola och skola. Om det iaf varit den vänstra handen, men åh nej... 
Ja vi ska försöka njuta av sommar och ledighet istället. 

Idag har vi iaf varit på stranden i Sjöbotten. Skönt i vattnet, flickorna har blivit mycket tuffare. Så nu var dom ända ut till halshöjd. Iza har kommit på att hon ska lära sig simma, så Jimmy och hon kämpade på där ett tag. 
Clara hade fullt upp med att ha sand i.. Ja munnen, på kinderna, runt ögonen, på tungan. Men hon är så fasligt snabb på att greppa tag i sanden, och föra handen till ansikte och mun. 

Lite bilder från igår och idag!

Och från idag:Tur våtservetter finns!Avslutade med glass på Stigs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: