FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Krafterna tar på..

Kategori: Allmänt

Skönt när hela familjen är lediga tillsammans. Vi har verkligen haft bra väder. Suttit ute på kvällarna. Spelat badminton, och Nova har tränat på bra och blivit duktig. 

Vi har bl.a. hunnit med att hälsa på i Novas klasskompis stuga. Jätteskönt i vattnet, och det var inga som helst problem med att doppa sig. Synd om Nova däremot som föll och landade på trappstegshörnet, och fick ett ordentligt sår på låret. Sen kom det en massa blåsor så det blev ett besök på BVC igår morse. Nytt omslag och nu ska det tvättas och bytas varje dag. Värmen har tydligen gjort det tuffare att läkas ordentligt. 

Sköterskan passade på att väga lillan igen för att se hur vikten utvecklat sig. Nu vägde hon 5000 g, och kurvan har dykt ännu mer så nu ska jag trappa ner amning för att ge ersättning istället. Känns både och. Jobbigt med "tillagningen" men ska fortfarande ge nattamålet och morgonmålet från bröstet. Så det känns ju smidigt. Sen blir hon ju 4 månader snart så då ska vi introducera gröt till henne..


Izabelle mår bra. Speciellt sen hon fick igen sin handväska och börs. Hon passade på att köpa sin sommarpresent så fort börsen var hemma igen. Och det blev dockan Anna från Frost. Snacka om nöjd tjej. Nu väntar hon på att Elsa ska komma till butikerna i stan. Så hon kan köpa den med. 

Själv är jag trött.  Clara har ju inte blivit helt mätt på min mat så hon har inte varit helt tillfreds. Gärna legat i min famn och ätit, sen sovit. Lägger man bort henne, ja då vaknar hon antingen direkt eller efter 10-15 min. Så vi får se om det ändras nu efter ändring av kost. 
Hon har börjat bli mer intresserad och "sitter" gärna i soffan och tittar runt. 

Lägger in som avslutning lite bilder från min mobil. Från veckan som gått!Lägger in flera från kameran senare! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: