FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Dop och midsommar i bilder

Kategori: Allmänt

Midsommar spenderades hemma hos oss med goda vänner. Var länge sen sist som jag var uppe ända till 03:30, och man kunde ju ge sig sjutton på att jag bara skulle hinna somna att lilla Clara skulle vakna och vara hungrig. Så det blev inte många timmars sömn den natten, men det var det värt.
 
Grillade gott, och jag gjorde pavlova till efterrätt som jag (kors i taket ) lyckades med. Kunde ha fått till en bättre kolasås, men det tar jag igen nästa gång.
 
Gjorde en skattjakt till barnen, med den omtalade Daidalos. Och tuffa brudar blev nog mera skärrade än vad dom vill erkänna såhär i efterhand. Men kul var det, och dom lyckades behålla nästan alla livspuckar som samlades ihop. Jag hann inte ta kort på Taurus, men han gjorde ett bra jobba med att gå runt på gården för att skjuta lite slajm (läs. vatten) och flickorna fick lov att gömma sig varje gång han kom runt husknuten. 
TIll slut fick dom ihop pusslet och fick träffa Daidalos, och fick köra "inte stöta marken" innan skatten var funnen.
Nöjda och lättade(!) tjejer efteråt!
 
Låter bilderna tala för sig själv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och sen var det bilder från dopet!
Så fint, underbara presenter. Hon fick lampor att sätta i hennes rum, men iom att hon inte sover där än så passade jag på att låna och har dom i tvrummet istället. (se bild nedan)
Jag hoppas Gekås har samma sort så jag kan införskaffa vita lampor. Sen ska ju lamporna in i Claras rum nämligen men jag vill ju ha egna såna här.
 
Vi bjöd som sagt på smörgåstårta och doptårtor från Wallins. Blev jättenöjd och det var väldigt smidigt. Att slippa baka själv. Man fick ju inte mer egentid sen Clara kom till världen precis. Men det är så mysigt med en liten som börjat kommunicera med en. Eller ja hon försöker iaf.
 
Här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 TACK TILL ALLA SOM BIDROG TILL CLARAS FINA DOP. DET VÄRMDE MED ALLA FINA PRESENTER!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: