FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Uppdatering om dop och sjukdomar

Kategori: Allmänt

Den sista veckan har verkligen bloggen ej varit prio. Det har varit sjukstuga här hemma och mitt i alltihop klämdes dopet in. 
Nova inledde med skyhög feber, spya vid febertopparna och jobbig hosta på det. Sen dopet i lördags och sen på söndagen åkte Jimmy dit. Hög feber, hosta och nu hes. Så rösten är borta. 
Izabelle har också haft en släng av feber och denna rentav jobbiga segdragna hostan. 

Men vi har ändå innan sjukdomarna hälsade på hunnit med att se ett kobetesutsläpp. Hade byggt upp stora förväntningar på detta att det skulle hoppas runt hos kossorna.. Men icket, vilken besvikelse då det traskades lugnt ut och sen hände det inte så mycket mer. Men det var trevligt att fika bullar  där, gå tipsrunda och sen fara till Kåge hamn för en picknick i det fina vädret med goda vänner.

Novas första skolavslutning missade vi tyvärr pga sjukdom. Men hon var helt slut stackarn. Tur det kommer fler år. 


Sen hade jag ju hand om all planering om dopet, vilket blev jättebra till slut. Hade tänkt baka mer själv, men med sjuka barn hemma var det svårt att hinna med. Tur jag har kontakter. :-)
Själva dopet då, ja Clara inledde med gråt då hon var trött. Men somnade ändå, och själva vattningen av huvudet gick galant. 
Tjejerna fick hjälpa till att tända dopljuset och hänga upp dopdroppen med Claras namn på. Och Claras fadder Jocke fick hälla upp dopvattnet. 

Ska lägga upp bilder från dopet som jag har i kameran men nu ska jag sova vidare. Ska ju orka med midsommarfirande imorgon. 
Vi har bakat cupcakes!
God natt


Kommentarer


Kommentera inlägget här: