FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

1 av 3 rum klart!

Kategori: Allmänt

Haft en jättebra helg, middagsgäster på lördag. Gjorde en ny efterrätt som kallas för semifreddotårta. Den blev jättegod, och påminner om noggerglassen. 

Kan rekommendera den. Blev äntligen klar med Novas rum idag. Vi rensade och fick till en bra ordning. Nova hann med ett kalas idag, och då gjorde vi klart det sista.. 

Före bild: (dock en väldigt stökig och gammal bild)Efterbild:Nöjda är vi alla av resultatet, nu är det izabelles tur. Sängen är redan klar, så nu  fattas bara garderoben. 

Nu ska jag lägga mig och ladda batterier inför jobb imorgon bitti.. 


Avslutar med en blombild. Inte ofta vi har så mycket levande blommor hemna! Kvinnodagen var ju igår så jag, Nova och izabelle fick varsin bukett av Jimmy i fredags, och tulpanerna fick vi av Josefssons i lördags. 

God natt

Kommentarer

 • Stina säger:

  Oj så fint Novas rum blev!! Gick de bra för henne att sova i vånings säng? =) Kram

  Svar: Det gick jättebra. :-) hon stortrivs, ligger där uppe på dagarna. Läser böcker bl.a. Och pysslar vid skrivbordet.. :-)
  Linnea

  2014-03-10 | 19:22:25
  Bloggadress: http://www.rebbansliv.blogg.se

Kommentera inlägget här: