FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Söndagsmorgon

Kategori: Allmänt

Haft första ansträngande natten med magen. Stenhård, kändes som kramper. Och hur jag än låg så kändes det inte bra. Lyckades till slut somna, och i morse när jag vaknade vid 07:00 var det fullt liv i magen. Vanligtvis är det lugnt framemot eftermiddagen/middagstid innan det börjar busas runt i magen. 

Nu idag går jag in v 38, så nu ska väl egentligen BB väskan packas. Minns att med izabelle packades väskan på morgonen när jag skulle åka in och föda. Hade tuffa värkar så Jimmy fick springa runt och hämta alla saker. Den här gången tänker jag se till att den biten är gjord. 
Med Nova i magen och med tanke på att det var första bebisen så packade man ju på tok för mycket. Det lär inte hända denna gång heller. 
Ska dock se till att kameran är laddad! Gårdagen spenderades i stort sett hemma hela dagen. Nova var på Rebeckas kalas, izabelle hos Alva, vi for en sväng på byggmax för inhandling till de nya garderoberna. 
Rev ut en bit av väggen för att bygga in skjutdörren.. Som vi kom på fredagskvällen att vi skulle göra, så nu förlängde vi renoveringstiden istället. 
Hade gärna velat bli klar innan bebisen kommer. 

Jimmy for på hockeymatch, snabbmat till middag och fruktsallad till gladiatorerna. Lugn lördagskväll med andra ord.. Idag är det mer jobb på schemat! Sen ska vi försöka ta oss ut en sväng.. 

Trevlig söndag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: