FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Kvalitétid

Kategori: Allmänt

Försöker njuta av dessa dagar.. Sommaren närmar sig med stormsteg. Vi krattade klart gräsmattan i går, planerade hur planteringar och växter ska stå på våran tomt. Och tog sen fram studsmattan. Så den har använts flitigt idag. Då skola och dagis har stängt så har Mira varit här och lekt hela dagen med Nova. 


Grillade både fredag och lördag till middag. Tycker det är tråkigt att lets Dance är slut för säsongen, så det blev istället hockey för hela slanten, och senare på kvällen när resterande familj sov greys anatomy fram till 02.00 på natten. Tur våra barn sover på morgonen så vi fick sovmorgon .

Edda på fredagseftermiddagen med Rebecka och Stina. Har inte setts på länge så fanns mycket att surra om. Bella började doppa huvudet så jag sprang och hämtade en badvakt som fick skriva ett intyg på att hon klarade baddare-märket. Nöjd tjej! 

Lovade tjejerna att fara på Leos på lördagen. Och det blev ju sämre väder på eftermiddagen så då for vi dit. Lugnt med folk och sofforna var lediga så passade på att läsa Amelia tidningen i lugn och ro. Tjejerna spelade Uno på lördagsmorgonen.

Vi hann med en sväng på stigs också igår. Det var vi värda efter all krattning!


Nu kommer leenden titt som tätt. 
Goa tjejen! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: