FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Pinsamt!

Kategori: Allmänt

Lyckades i morse när jag lämnat Nova på skolan att ramla ute på skolgården. Höll i babyskyddet med Clara i, och skulle vända mig om och kolla efter Bella. Pratade med en annan mamma samtidigt och såg inte asfaltskanten där det övergick till grus. Vrickade foten och föll framåt (hann ju rädda Clara såklart) slog i knäna och tog i med ena handen. 

Värker lite i fotleden men ingen svullnad. 


Några elever var ute men var ju lika snabbt uppe igen så vet inte om dom hann uppfatta så mycket. Bella fick sig ett rejält skratt iaf. Kul att glädja någon. 

Annars blev dagen bra. Njöt av det fina vädret, och kört några tvättar emellanåt. Sen var det fotbollsträning för 07:ordna, och man ser en klar förbättring på tjejerna. Övning ger färdighet. Härligt med grönt gräs. Clara har upptäckt babysittern, och tycker den är kul korta stunder. Här får hon sitta bredvid när vi spelar spel. 

Nu laddar vi för izabelles dagisfest imorgon. Hoppas vädret är lika bra imorgon. 

Nu ska jag göra en tidig kväll och få lite sömn. 

God natt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: