FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Regndag

Kategori: Allmänt

Flickorna sov hos farmor och farfar i natt, jag skulle jobba halvdag med Clara och Jimmy tänkte också jobba. Och med tanke på vädret är det lika bra. Vi  Kom just hem, hon äter. Hon sov bort hela morgonen..så är det något hon är duktig på så är det att sova. Enda undantaget är på kvällen mellan 19-21 så ligger hon gärna i min famn.. Och vill äta, sova om vartannat. Men det är rätt mysigt det med.

Jag väntar hem tjejerna efter lunch, och sen ska jag städa lite och sen förbereda middagen. Vi ska ha middagsbesök och tänker grilla. Inte det roligaste i detta väder men det går ju ändå. 

Vår ensamkväll igår (ja nästan) var tänkt till att städa upp i relaxen, men det slutade med att Jimmy passade på att få altanen ännu renare, och jag gjorde kvällens efterrätt, och sen blev det Clara-tid. Få se om relaxen blir morgondagens projekt om det lix vara regnar. 

Vi  hade däremot bättre väder igår då det var barnens dag på folkparken. 
Tjejerna hade jättekul, och hann åka det ena och andra, spela på chokladhjul, och äta popcorn och varma chips. Sen avslutade vi eftermiddan med middag på Max med Wiiks och sen skjutsade vi flickorna till farmor och farfar. 

Morgontrött tjej imorse som efter påklädningen somnade om.


Nu börjar håret gnuggas bort.. 

Och idag var flickorna i tidningen!

Finaste tjejerna.. 

Nu önskar jag alla en trevlig helg! Kommentarer

 • Sarah L säger:

  Jättefin bild på flickorna i tidningen. Mina tjejer blev alldeles till sig när de såg dem :)

  Vilken gullig klänning (tror det är det) Clara har på sig när hon sover.

  Kram på er

  2014-06-01 | 19:39:54
  Bloggadress: http://mosar.blogg.se

Kommentera inlägget här: