FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Trevligt valborgsfirande!

Kategori: Allmänt

Vi var i furuögrund hos fam. Lundmark och hade en jättetrevlig kväll. Åt goood mat. Glass till efterrätt.. På tok för mycket snacks på kvällen. Men gott är det ju. 
Såg på majbrasan, sjöng lite vackra sånger. Barnen grillade korv, drack Festis och åt marshmallows. 


Tiden sprang verkligen. Vi hann inte ens plocka fram spelen. Och flickorna hann med att leka, cykla, se film och busa lite till. 

(Lånade dessa kort av Sarah. :-) )

Sånt här valborgsfirande kan ju bli en bra tradition :-)

Fick fina ljuslyktor i present också. Som tändes igår kväll. Blev så fint. Tack Sarah!


Sov morgon dagen efter Valborgs då det blev rätt sent innan vi var hemma. Blev en slappardag hemma, fick besök av Markus och Sandra och deras lilla Ester på eftermiddagen. Så kul att det bara är två veckor mellan småflickorna. 

Och imorse vaknade vi och hade lite morgongympa. Clara har blivit jätteduktig på att lyfta huvudet. Syns dock inte på korten här nedan. 


Nu ska vi tjejer ta oss ut med barnvagnen och gå till Solbacken. Nova är i behov av tennisskor. Jimmy jobbar idag! Härligt med fredag. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: