FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Sundsvallsweekend

Kategori: Allmänt

Jag hämtade Nova innan sista lektionen och Jimmy lyckades sluta vid lunch i fredags och så for vi till Sundsvall. Checkade in på Clarion hotellet och sen direkt till nordichallen där gladiatorerna skulle spelas in. Det var kul att se hur en riktig tv-inspelning gick till. Clara fick ha på sig peltor-kåpor för alla höga ljud. Och dessutom sov hon till och från hela kvällen. Vi var inställda på att en av oss skulle få stå utanför inspelningen ifall Clara skulle vara grinig, men det behövdes inte. Det pågick mellan 18-22.30 så jag är imponerad att allt gick så bra.

Flickorna fick autografer, och det åts popcorn, chips och godis. Ja, dom verkade och sa själva att det var roligt. 

Han som höll i hela eventet sa att dom fått för lite publikbilder under tidigare inspelningar så innan allt satt igång fick vi sitta och applådera och jubla, visa upp heja skyltar (vi fick göra såna i entrén) och allt skulle filmas. Så vi får hålla utkik efter oss när det ska visas på tv. Kul!

Vi sov gott till lördagmorgon och efter en god frukost for vi till Himlabadet, där vi alla badade. Det var trevligt, och sen for vi tillbaka till hotellet för lite vila. Det tar på krafterna att vara på gladiatorerna och bada. 

Sen blev det middag på hotellet där då en annan familj från stan dykt upp. Så vi hann umgås en stund. Det var trevligt, då det var ett tag sen vi sågs sist. Godis inhandlades på Hemmakväll innan vi sa god natt och gick och la oss i sängen och såg klart Så mycket bättre. 

Söndagen blev Ikea, lager 157, toys r us, gallerian, och lagerhaus för hela slanten. Vi åkte därifrån strax före 18, så vi var inte hemma förrän kl 22. En väl utnyttjad dag kan man lugnt säga. Borstade bara tänderna och bums i säng. Tog inte lång stund innan jag sov. 

Idag börjar storstädning inför julpyntningen. Men först tandläkaren och dragning av tand. Aj aj.. 


Ullared

Kategori: Allmänt

Hemkommen efter en fyradagarstripp till Borås och Ullared. Hade med mig Clara och det gick över all förväntan. Hon var jätteduktig, och charmade många. 

Shoppade på stan, knalleland och såklart på gekås. Vi åt jättegod mat, allt från en köttbit på jensens böfhaus till plankstek på brasseriet. Och drack gott vin till med avslutning av en irish coffee. 

Hon sov gott under resan ner som tog 14 timmar.

Välkomstpresent på rummetTog en tupplur i vagnen, annars hängde hon i bärselen. 
.. Och så var vi hemma igen!!
Kladdkakefredag

Kategori: Allmänt

Fredagseftermiddagen innefattade shopping på färg o tapet, fanns en tapetrulle kvar i lager av den vi ville ha. Tursamt!  Inhandlade nya kuddar till sittplatsen bredvid kaminen hemma. (Bilder kommer)

Sen fick vi middagsfrämmande av Sarah och barnen, tacos, vin, kladdkaka till efterrätt och en jamaicansk kaffe med rom. Mycket gott. Vi såg lite idol, åt chips, drack en drink.. Och sen blev det spel för vi vuxna och barnen la sig och sov. En jättetrevlig kväll, verkligen. Och kul för Nova och Izabelle att få varsin sovkompis. 

Det blev en tidig morgon för mig då Clara bestämde sig för att göra morgon 06.30.. Men samtidigt skönt då dagen känns längre. Vi har hunnit äta mat från Max, och sen har jag stökat på här hemma sen gästerna for. 

Nu blir det att fixa mellis, och sen njuta av att det bara är lördag! 
Lördagsgodis!! 
(Ursäkta bildkvaliten)

Clara 7 månader

Kategori: Allmänt

7 månader idag, mina fina Clara. 


Från nyfödd till...Halva veckan gått, och snart är helgen här. Fira Farsdag på söndag och tapetsera. Det är våra planer.. 

Rara barn ❤️


Nu säger jag god natt! 

Höstlov del 2

Kategori: Allmänt

..avslutades med att vi for till mormor och morfar. Vinkväll, halloweenfirande, ett tidigt farsdagsfirande, mycket mat och gott fika. Så kan jag sammanfatta denna trevliga helg! 

Kom hem på söndagskvällen, och kollade posten. Jimmys kallelse har kommit. Mitt i adventstid ska Jimmy operera handen igen. Så då vet vi en som bara kan använda en arm hela julen. Och som får låta skotern vila om vi tar oss till stugan över nyår. 


Nu ska jag återgå till vsrdagsstöket