FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Kladdkakefredag

Kategori: Allmänt

Fredagseftermiddagen innefattade shopping på färg o tapet, fanns en tapetrulle kvar i lager av den vi ville ha. Tursamt!  Inhandlade nya kuddar till sittplatsen bredvid kaminen hemma. (Bilder kommer)

Sen fick vi middagsfrämmande av Sarah och barnen, tacos, vin, kladdkaka till efterrätt och en jamaicansk kaffe med rom. Mycket gott. Vi såg lite idol, åt chips, drack en drink.. Och sen blev det spel för vi vuxna och barnen la sig och sov. En jättetrevlig kväll, verkligen. Och kul för Nova och Izabelle att få varsin sovkompis. 

Det blev en tidig morgon för mig då Clara bestämde sig för att göra morgon 06.30.. Men samtidigt skönt då dagen känns längre. Vi har hunnit äta mat från Max, och sen har jag stökat på här hemma sen gästerna for. 

Nu blir det att fixa mellis, och sen njuta av att det bara är lördag! 
Lördagsgodis!! 
(Ursäkta bildkvaliten)

Kommentarer

  • Sarah säger:

    Så jäkla kul verkligen!!!
    Kan ju hända att jag gör mig bättre på en lite suddiga bild ändå ;)

    2014-11-11 | 21:18:30
    Bloggadress: http://mosar.blogg.se

Kommentera inlägget här: