FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Sundsvallsweekend

Kategori: Allmänt

Jag hämtade Nova innan sista lektionen och Jimmy lyckades sluta vid lunch i fredags och så for vi till Sundsvall. Checkade in på Clarion hotellet och sen direkt till nordichallen där gladiatorerna skulle spelas in. Det var kul att se hur en riktig tv-inspelning gick till. Clara fick ha på sig peltor-kåpor för alla höga ljud. Och dessutom sov hon till och från hela kvällen. Vi var inställda på att en av oss skulle få stå utanför inspelningen ifall Clara skulle vara grinig, men det behövdes inte. Det pågick mellan 18-22.30 så jag är imponerad att allt gick så bra.

Flickorna fick autografer, och det åts popcorn, chips och godis. Ja, dom verkade och sa själva att det var roligt. 

Han som höll i hela eventet sa att dom fått för lite publikbilder under tidigare inspelningar så innan allt satt igång fick vi sitta och applådera och jubla, visa upp heja skyltar (vi fick göra såna i entrén) och allt skulle filmas. Så vi får hålla utkik efter oss när det ska visas på tv. Kul!

Vi sov gott till lördagmorgon och efter en god frukost for vi till Himlabadet, där vi alla badade. Det var trevligt, och sen for vi tillbaka till hotellet för lite vila. Det tar på krafterna att vara på gladiatorerna och bada. 

Sen blev det middag på hotellet där då en annan familj från stan dykt upp. Så vi hann umgås en stund. Det var trevligt, då det var ett tag sen vi sågs sist. Godis inhandlades på Hemmakväll innan vi sa god natt och gick och la oss i sängen och såg klart Så mycket bättre. 

Söndagen blev Ikea, lager 157, toys r us, gallerian, och lagerhaus för hela slanten. Vi åkte därifrån strax före 18, så vi var inte hemma förrän kl 22. En väl utnyttjad dag kan man lugnt säga. Borstade bara tänderna och bums i säng. Tog inte lång stund innan jag sov. 

Idag börjar storstädning inför julpyntningen. Men först tandläkaren och dragning av tand. Aj aj.. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: