FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Höstlov del 1

Kategori: Allmänt

Äntligen en vecka där vi slipper passa tider på skola och förskola. 

Började i fredags med att jag och grannen Johanna överraskade Jimmy och Johan med hemliga brev, bowling och middag på bishops. Där vi blev hela kvällen och surrade om allt mellan himmel och jord. Trevligt att kunna ses utan barn (undantag Clara, som jag hade sovandes på soffan och det gick jättebra).

Var kul att kunna överraska, vi hade klippt ut ord och bokstäver och gett dom direktiv vad dom skulle göra. 

Vi bad grannen hämta och skjutsa dom till bowlingen. Väldigt lyckat! 
När Jimmy kom hem skulle han följa en tråd in till kylen, och där låg brev och kalla öl. 


Lördagen blev en göra iordningdag inför firmafesten som Jimmy och en till höll i, och kvällen blev jättelyckad. Med god mat, 40 personer, efterrätt, trubadur, tävlingar och dans.. Farmor var hemma med trion och det gick jättebra. Lite jobbigt att Clara fortfarande dissar nappen bara. Ifall hon blir ledsen.

Och söndagen blev en städauppdag, eller rättare sagt förmiddag. Mådde prima dagen efter så vi hann även riva ut Claras vägg, och börja sätta in nya skjutdörren. 
Spelade Bingolotto, men ingen vinst. 

Och igår måndag var tjejerna med kompisar under dagen och på kvällen blev det födelsedagsmiddag för Dennis på restaurang. Där alla för en gång skull kunde träffas. Izabelle drog ut sin lösa tand i söndags!
Idag laddar vi för Leos med Stina och Rebecka. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: