FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Helg

Kategori: Allmänt

Ännu en helg som går mot sitt slut. Hade fotbollsavslutning på fredagskvällen med grillning, mamma match och sen marschmallowsgrillning och diplomutdelning. Lagom hemma innan idol så jag hann duscha och plocka fram lite karra. Tjejerna vann iaf med något mål, kul för dom! 
Man ser att dom gjort stora framsteg, och blivit bättre för varje spelad match. 

Lördag var det simskola för Nova igen. Och sen kalas för både Nova och izabelle. Då passade vi på att hälsa på hos Sandra, Marcus, Alexander och lilla Ester. 
Trevligt att ses och surra en stund. Sen med tanke på att Clara och Ester är födda med bara två veckors mellanrum så är det kul att se dem tillsammans. Dom var mer "sociala" med varann i skillnad mot för förra gången vi sågs. 

Grillat till middag och sen vin och häng med grannarna. Kul med spontanbesök! 

Och idag denna härliga dag, med finväder så har vi tagit hand om veden, sorterat och städat upp i förrådet. Eldat lite skräp och plockat falläpplen. En bra och effektiv dag med andra ord. Hann rösta innan middagen, och har spelat Bingolotto (vann 100kr, wohoo!)och nu ser vi på valvakan.. 

Satt ute en stund på lördagen. Och Clara är nöjd över sin favoritleksak

Den spelas om och om igen.

Här har hon somnat! 


Har gjort en förändring med mitt hår. 
Från ljust.. 


Till...Koppar!

Blev jättenöjd, och skönt att slippa dom nötta topparna. 

Hoppas ni andra har haft en bra helg! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: