FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Veckan som gått..

Kategori: Allmänt

Var nästan 2 veckor sedan jag bloggade, men har försökt minimerat data och mobilanvändandet. Därav att jag bjuder på lite nytt som hänt de senaste dagarna.

En kul sak!
Har fått höra av några att det är PRO varning på att spela Bingolotto. Blev nämligen prenumerant för tre veckor sedan. Men(!) efter tre lotter vann jag 10 000 kr på hemelektronik via mitt lottnummer. 
Så än så länge känns det finfint att spela. 

Vi var och premiärbadade på edda med Clara i måndags. Och det gick bra. Hon tyckte det var skönt, hon grät aldrig. Men hon blev trött. Så trött.. Hon höll på somna i poolen.  
Däremot på väg ut till bilen då somnade hon gott mot axeln. 
Och jag var trött efter allt badande, så kl 21 gjorde jag natt. Skönt. 

Annars är det rätt lugnt här. Försöker göra mindre saker och njuta av lediga dagar. Har beställt lite saker från Ikea. Så jag har äntligen fått göra iordning i nova och bellas rum. 

Har varit ute efter en bokhylla till Claras rum, men flyttade om litegrann och tog en expeditbokhylla från relaxen till hennes rum, och det blev mycket bättre.

Flyttade ut hennes röda LACK bokhylla till hallen. Som en bra förvaring till ytterkläder för barnen. 
Skönt när små saker byter plats och det blir så mycket bättre.  

Izabelle har hunnit med att få en allergichock (av vad vet vi inte än ) men blev ett besök på akuten igår. Så vi har haft en spak tjej här hemma idag. Hon går ju fortfarande på medicin. 

Har tagit bort på gården idag. Så nu fattas bara vinterdäck på bilen sen är jag redo för första snön. 

Nu har jag gett er en uppdatering om vad som händer här. Avslutar med bilder, sen ska jag återgå till söndagens Bingolotto. 

Räkfrossa med Benke och Emelie förra helgen

Ny hurts


Izabelles rum

Go kväll! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: