FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Leoskalas

Kategori: Allmänt

Idag var det kalas för hela slanten på Leos. Både Nova och Bella var bjudna. 

Dom hade jättekul, och under tiden passade vi på att fara på el-giganten, äta lunch och sen fick Clara leka i den lilla lekhörnan på Leos. Så nu håller vi tummarna för att vi inte fick med oss några baciller hem. 
Och nu har vi avnjutit en till middag som är tillagad på hällen, sett Mello och nu laddar vi inför Bellas kalas imorgon. 


Äntligen helg!

Kategori: BarnenInvigning

Kategori: Allmänt

Under Fredagskvällen fick diskmaskinen köra premiärturen och...
Igår söndag invigde vi vår nya ugn. Vilken känsla.. Att saker och ting börjar vara igång. Kranen blev inkopplad i lördags e.m, så nu bärs det köksgrejer till vårt nya kök. 

Bilder kommer så småningom, annars är ni välkomna och hälsa på. 😉

Lördagen blev en kalasdag för izabelle. Morfars, farmor och moster, kusiner, faster och hela bunten kom på smörgåstårta och fika. Vilket var trevligt. 

Sen blev det kompiskalas för izabelle, och Clara passade på att sova ute i vagnen, mellan 13.15-16.30.. Sen somnade hon för natten 20.00, och vaknade 08.30 på söndagsmorgonen. Så någon var trött efter allt kalasande. 

Söndagen blev tapetsering av hall, och fikafrämmande på e.m. Där vi började planera både sportlov och semester. Ja, snart är vi ju där.. Tiden går fort.

Nu ska jag påbörja middag innan Jimmy kommer hem. 

Premiärmaten i ugnen.
Många känslor på en och samma (gång) helg

Kategori: Allmänt

Helgen sammanfattar jag som bra, med ett undantag. 

Först ut: Man blev så glad av izabelles reaktion när hon fick sin nya cykel, sen på lördagen överraskade vi storflickorna och for på Boda Borg. Izabelle är ju inne i en Daidalosperiod så hon blev överlycklig att få vara med inne i banorna och kämpa för att klara av dom. Det blev inga kalas för henne under helgen så då tyckte vi detta passade bra. 

Nova blev medbjuden på bio på lördagen av en kompis så det var både spännande och roligt för henne att få fara utan föräldrar. 

Det tråkiga var att farfar somnade in, 96 år gammal. 
Så hela lördagen var man som i en bubbla..  Många tankar.. Och frågor från flickorna om döden. 

Jimmy hade fått två biljetter i farsdagspresent för att se Sophie Zelmani när hon hälsade på i stan. Och det var en bra och känslofylld konsert. Skönt med ett avbrott där tankarna fick samla sig.. 


Må farfar vila i frid. 


På söndagen blev det ett besök till kyrkan då det var dopfest där Clara fick sin dopdroppe från dopet. Och vi blev bjudna på kaffe, saft, korv och marängswish. 

Och sen jobbades det på i köket. Väggen tapetserades, och dom sista lådorna gjordes.. 
Izabelle hjälpte till! 
Avslutar med några bilder från idag.. 

Powernap på Ica maxi. 


Hon somnade sittandes i soffan flera gånger. 


God natt.. 

Grattis Bella 6 år

Kategori: Allmänt


Grattis till världens bästa Izabelle

Det firades med paketöppning på morgonen där hon äntligen fick sin efterlängtade cykel. 
Tårtätning med familjen, middag på olerays då hon valt restauranghamburgare till middag, och sen spel och fredagsmys som avslutning på en bra dag. 
(Verkar bara kunna lägga in EN bild i inlägget, så ger upp) Återkommer med fler!