FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Många känslor på en och samma (gång) helg

Kategori: Allmänt

Helgen sammanfattar jag som bra, med ett undantag. 

Först ut: Man blev så glad av izabelles reaktion när hon fick sin nya cykel, sen på lördagen överraskade vi storflickorna och for på Boda Borg. Izabelle är ju inne i en Daidalosperiod så hon blev överlycklig att få vara med inne i banorna och kämpa för att klara av dom. Det blev inga kalas för henne under helgen så då tyckte vi detta passade bra. 

Nova blev medbjuden på bio på lördagen av en kompis så det var både spännande och roligt för henne att få fara utan föräldrar. 

Det tråkiga var att farfar somnade in, 96 år gammal. 
Så hela lördagen var man som i en bubbla..  Många tankar.. Och frågor från flickorna om döden. 

Jimmy hade fått två biljetter i farsdagspresent för att se Sophie Zelmani när hon hälsade på i stan. Och det var en bra och känslofylld konsert. Skönt med ett avbrott där tankarna fick samla sig.. 


Må farfar vila i frid. 


På söndagen blev det ett besök till kyrkan då det var dopfest där Clara fick sin dopdroppe från dopet. Och vi blev bjudna på kaffe, saft, korv och marängswish. 

Och sen jobbades det på i köket. Väggen tapetserades, och dom sista lådorna gjordes.. 
Izabelle hjälpte till! 
Avslutar med några bilder från idag.. 

Powernap på Ica maxi. 


Hon somnade sittandes i soffan flera gånger. 


God natt.. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: