FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Julen, nytt år och NYTT KÖK!

Kategori: Allmänt

Under en tid med skön ledighet och familjemys, så har jag låtit bloggen vila. Mycket har hänt, vi har firat julafton hos mormor och morfar. Julklappar i massor, god julmat och en härligt bra stämning var det. 
Det gick bra för Clara att träffa tomten, hon förstod väl knappt vad som hände. Men hon vågade iaf sitta i tomtens knä en liten stund så jag hann knäppa lite bilder.
Mellandagarna spenderades hemma, med mariospelande, Eva kom förbi på annandagen och åt middag och spenderade natten hos oss. Riktigt trevligt! 
Ner på stan på lördagen för lite mellandagsrea, beställde lite saker, tog en fika på Waynes.
Nova fick i julklapp ett par örhängen så hon skulle få chansen att ta hål i öronen, och det gjorde vi också. Det gick jättebra, inga tårar. Hon hann nog bli lite nervös just innan, men hon var väldigt stolt efteråt.
 
 
Nyåret firades uppe i stugan med farmor och farfar. Det var lagom kallt ute så tjejerna åkte både längdskidor och skoter. Och Clara skjutsade jag runt i pulkan.
Några lugna och trevliga dagar med spelande, hockey, och fikande innan vi tog oss tillbaka till stan på fredagen. 
Lördagen innebar jobbfest för min del, med middag på Olearys och bad och bastu på Scandic. Gjorde en tidig kväll då söndagen bestod av nerpackning och nermontering av kök. 
 
Äntligen är den renoveringen igång, som vi har planerat, funderat, längtat, räknat, tänkt om... Ja det har gått många funderingar fram och tillbaka.
Men vi tog beslutet i början av november och beställde ett, och nu i mellandagarna beställde vi vitvarorna.
Sen klaffade allt så bra, att en kompis på facebook ville ha tag i ett kök, så då fick vi hjälp med nermonteringen och bli av med det på ett smidigt sätt.
Nu blir det nytt golv i kök, hall och på lilltoa. Så vi får leva i ett kaos ett par veckor. Men det är det värt.
Så nu rivstartar vi detta år! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
novas nya hål
 
 
 
 
Till stugan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejdå köket!
 
 
 
 
 
 
 
 
FORTSÄTTNING FÖLJER
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: