FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Pustar ut

Kategori: Allmänt

Pustar ut i soffan med Nova i famnen. Händer mer sällan att vi hinner mysa då Clara ofta hamnar emellan. Izabelle är hos farmor och ska sova över där. Och Jimmy är på jobbet och ska göra några "måsten" som inte kunde vänta till imorgon. 

Jag har själv storstädat bort allt byggdamm idag och plasten som satt uppe. Är så mycket enklare när Jimmy är hemma och kan roa Clara medans jag städar. 
Nova höll sig hos en kompis hela dagen och izabelle gjorde sin första dag på dansskolan. Och hon tyckte det var jätteroligt. 

Nu kan man säga att fas1 av renoveringen är gjord. Nu går det åt rätt håll. Imorgon gör golvläggarna det sista så på tisdag kan dom börja med själva golvläggningen. Jippi! Nu är det bara 1,5 vecka innan köket kommer. 

Nu ska jag återgå till Bond. James Bond Avslutar med några bilder från fredag och lördag. Åt suring hos Sarah, då Jimmy var på hockey och middag. Lördagen bestod av kalas för Nova, tapetval och fika på lilla Mari. Sen middag i bygdsiljum. Gott med tacos. 
Kommentarer

 • Sarah säger:

  Shit va spännande att se när allt blir klart.
  Ser framemot middag från ert nya kök :)

  Snygg jag va förresten ;), men tack igen.
  Hade spår efter Claras lilla bravad på lördan, dammsugaren gick varm både efter henne och Livia.

  2015-01-19 | 08:57:41
  Bloggadress: http://mosar.blogg.se

Kommentera inlägget här: