FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Gotland

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner

Nu är sommarens höjdpunkt här, nämligen semestertrippen.

Åkte i fredags till Nynäshamn och sen över till Gotland.  Vilken ö.. Kändes som utlandet, och ändå hade vi lite moln en av dagarna. Men solen tog på ändå, och vi hann med mycket utan att stressa. 

Vi hann med en promenad inne i Visby (innanför muren), sightseeing i botaniska trädgården, ett besök till Lummelunda grottan (där det var 8 grader inne i grottan -brr), och ett besök till krusmyntagården där det såldes lokala produkter såsom kryddor och hemmagjorda såser, dressingar och sylt..

Det blev en heldag på Kneippbyn. Inte mycket folk så vi slapp köa! 

Kul att få se riktiga Pippihuset. Sen åkte vi upp till fårön, såg raukar, åt galettes med speciella fyllningar (ett tips om du är på Gotland och fårön) badade i blå lagunen och gjorde ett besök på ett äkta hembageri. 


Och ett besök på loftastrand blev det. Jätte jättevarmt i vattnet. Härligt.
Återvänder gärna till Gotland, det fanns mycket att se och göra. 

Avslutar med några foton till ( har ännu fler i kameran, så gör kanske ett inlägg när vi är hemma igen) . 

Nu är vi i Norrköping och laddar för Kolmården imorgon! Här är det klass 1 varning för värmen. Så det kan bli hett och jobbigt imorgon. Får ladda med mycket vatten.
I Norrköping:God natt!Kommentarer


Kommentera inlägget här: