FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Kolmården

Kategori: Resor

Efter Gotland så hamnade vi ju i Norrköping för två hotellnätter och två dagar på Kolmården. 

Vilken park alltså, väldigt kuperat och mycket att se.
Vi åkte safarilinbanan där man åkte som närmast 2,5 meter från djuren. Vi träffade på alla djur från zebror, lejon, tigrar, giraffer till älgar. 

Nytt för i år var bamseparken där barnen fick träffa på bamse och hans vänner. Dom fick hälsa på i bamses hus, fylla en dunderhonungsburk med godis, se bamseteater och kramas med alla, åka skalmans bilar och några andra karuseller. 

Vi såg delfinshow Och strosade runt... Det var ju så väldigt varmt, så det behövdes svalkas en hel del.Clara med egen tallrik, restaurang i Norrköping. 


GotteGRISEN, hehe

Fr. Vänster: Ella, izabelle, Nova och saga. 


Efter Kolmården blev det ett snabbstopp på Ikea där vi shoppade litegrann. Det rymdes inte så mycket i bagageutrymmet innan vi gick in, så det blev omstuvning efteråt.


Sen körde vi "raka" vägen hem. Vilket gick bra. Flickorna sov och vi tog några bensträckare då och då. Vi Parkerade bilen kl 03 på garageuppfarten hemma och gick direkt och sov. 

Summering av denna semester; Jättenöjda och glada över att allt funkade så bra. Enkelt att ha med Clara överallt, hon finner sig i allt. 

Nu ska vi njuta av semester hemma ett tag, och invänta värmen igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: