FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Senaste veckan..

Kategori: Allmänt

Den senaste veckan har vi bl.a hunnit med;

..,genrep, sceneri och två dansföreställningar med "underlandet och Alice". Izabelle var jätteduktig. Det var i princip fullsatt på båda föreställningarna  på nordanå. Och hon är redan peppad för höstens danskurs.(Izabelle längst till höger)


Sen har vi lyckats få iordning och lagat sandlådan, nu fattas bara mer sand. 
Clara har invigt sin nya gunga, vilket blev en stor hit.Jag har införskaffat och planterat en rosenbuske.
Nu har jag äntligen börjat få visioner om hur trädgården ska se ut.. 

Jag och izabelle har sått basilika, gräslök och oregano. 

Och Jimmy har byggt ett bord till grillringen. 
 

Flickorna har vaccinerat sig mot fästingar. 


Jag har hunnit med att ha Clara på jobbet, och hon skötte sig exemplariskt. 
Även på mötet. 


-Intressant med flygplan.

Och sist men inte minst har vi ju firat morsdag. Mellan dansföreställningarna for vi olearys och åt, och alla mammor blev bjudna på efterrätt. 
Känns som att våren är väldigt inplanerad. Föräldramöten, dagisfest, klassträff, öppet hus för Novas nya fritids och öppet hus för izabelles nya fritids, dagisavslutning... Fotbollsmatcher, fotbollsträning, dansgenrep, dansavslutning, jobbmiddag, tandläkarbesök.. Listan kan göras lång.. Nu ska jag landa i soffan och se 'ett fall för FBI' där det handlar om Jessicamordet. 

Go kväll!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: