FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Mammaledig

Kategori: Allmänt

Nu idag har jag varit mammaledig i ett år. Visst har jag jobbat 1 förmiddag i veckan, och har hunnit vara till Stockholm och Växjö med jobbet 3 svängar. Men jag har verkligen njutit under detta år. Att Vara ledig på helgerna, haft lov med barnen, badat på edda på fredagarna efter skolan för att 'fira' att vi har helg.. Nu har jag fortfarande ledighet kvar, men ska nu under april och maj jobba halvtid. Så Jimmy blir hemma en dag och farmor en dag. Så imorgon gör jag mina timmar för denna vecka. Sen är jag ledig till onsdag nästa vecka. 

Stackars izabelle är fortfarande sjuk. Feber, snorig och ont i halsen. Så hon är soffliggare. Igår hade hon inte många vakentimmar. 

Vi var på bio i söndags och såg filmen Home med kusinerna.
Då var hon slut.. 


Nova är frisk, går i skolan, och gör dessa armband. 

Och hon gör många.. Clara är på upptäcksfärd mest hela tiden.. Man hinner bara öppna ett skåp, en dörr eller kylen så är hon där. Och det hon hittar ska in i munnen..Igår hade hon hittat en godis och satt och 'gömde' sig bakom bordet.Trött tjej efter ha följt mamma på möte på jobbet idag. 

Nu ska Jag återgå till att tömma tvättmaskinen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: