FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Mina minimästerkockar, (tand)läkarbesök, vaccinering, cellprov och bakning på det

Kategori: Barnen

Izabelle köpte en kokbok för barn på bokrean. Hon kan få upp ett sug ibland att vilja laga mat utan föräldrar. Och igår hade hon bestämt att hon och Nova skulle göra hemmagjorda hamburgare.

Sagt och gjort. Enda hjälp dom fick var med potatisen i ugnen, men dom la upp dom själv sen som på bilden i kokboken. Men dom knådade färsen, skar lök, salta, peppra och stekte. 

Väldigt duktiga var dom. 


Idag var jag först hos tandläkaren. Inga hål...
Sen mötte jag upp Jimmy hos läkaren. Jag lämnade blodprov för hypotyreosen. Har känt mig så trött dom sista veckorna. Och sen vaccinerade vi oss mot fästingar. 
Och när jag kom hem och kollade posten var jag kallad på cellprov. Har ju missat det då jag varit gravid. Så det är bara att få det bortgjort. Mycket sjukvård just nu.. 


Nu ska jag försöka sova. Är ovanligt pigg, men det kan ju bero på att jag sov på soffan 2 timmar. Och ändå hann jag baka två sorters kakor efter kl 20 på kvällen. Heja mig. 

Härligt med fredag imorgon! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: