FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Halloween!

Kategori: Allmänt

Nu när halloween börjar lida mot sitt slut  börjar julen synas i horisonten. Mysigt värre. Börja planera julklappar, julgodis, glöggkvällar.. 

Men först inledde vi helgen med att gröpa ur en pumpa och borra några hål. Sen bjöd vi på halloweenmiddag igår för några goa vänner.. Och alla flickorna klädde ut sig och körde bus eller godis. 


Idag blir det ihopkoppling av spottarna i köket och fortsatt ommöblering i Claras rum. 

Jag hade sån tur. Ville ha tag i en vit expeditbokhylla, så jag efterlyste en på Facebook. Skrev att jag också hade en svart och en brun om någon ville byta. Det tog en timma så hörde en av sig och ville ha min svarta och jag fick hennes vita. Smidigt! 

Så nu tar vi ut fåtöljen för att få mer lekyta, och tar ner köket till henne. Det är en av hennes favoritsysselsättning på förskolan nämligen, att leka med köket. 

Trevlig söndag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: