FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Teater och höstrens

Kategori: Allmänt

Fredag är jag ju som sagt ledig så efter handling och hämtning på skola (både Nova o kompis till izabelle) for vi på edda. 
Tacos till middag och idol på kvällen. Izabelle fick turen att ha en sovkompis för första gången på riktigt, vilket gick jättebra.
Lördag blev en tur på stan. Fixade bort lite ärenden, och måsten. 
För att sen fara på barnteater på nordanå. Jag hade ju turen att vinna biljetter via en tävling på Facebook. Yejj! 

Teatern var riktigt bra. (Inte lika bra som på Gotland i somras, men klagar inte)
Det gick jättebra med Clara. Allt som allt var teatern 2 h lång, varav 20 min paus.
Så sista kvarten började hon åla i famnen och ville inte sitta still. Idag blev en lång dag då Clara vaknade strax efter 05(!) 
Så jag hann köra två tvättar innan dom andra kom upp.
Storstädat sovrummet, bytt gardiner, burit upp grejer på vindan, klippt häck och gräs, fixat till saker i tv-rummet som jag gått ovh stört mig på.. Effektiv men skön dag, som avslutades med middag i Ursviken. Synd att helgen redan är slut. Hade gärna haft en extra dag ledigt. 
Nu är det ju bara 5 vardagar (4 arbetsdagar) innan höstlovet börjar. Så då tar jag lite extra ledigt. 

Imorse började jag googla på julinspiration. Åh nu börjar det klia i fingrarna att få dricka julglögg och äta pepparkakor. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: