FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Ordningen är återställd!

Kategori: Barnen

Fick tillbaka min mobil igår. Uppdaterad och lite bättre. Så nu är ordningen återställd. Och nya vardagen med tre barn rullar på. Skön vardag. 

Vi var på föräldramöte för Novas klass ikväll. Lyckades (?) bli klassföräkdrar igen. Är så väldans nöjd över hennes fröken. Och det verkar vara en bra klass. Likaså Izabelles. 

Clara har kommit in bra på förskolan. Nu sover hon på madrass, efter lunch.. Vinkar glatt hej då utan tårar på morgonen. Hon blir lite bekymrad när Jimmy hämtar strax efter kl 16, men överlycklig när jag kommer. Så kan det vara. 

Nu äntligen börjar slutet vara nära på lilltoan. Fick hem kommoden idag, så nu är det bara belysning, marmorskiva, inkoppling avarten och montering av toalett kvar. 
Sånt här gör mig glad. Veckoplanering hemma, strukturera upp på jobbet, fredagsmiddag, helgvinet, hänga i soffan på kvällen och planera framtiden med allt från Thailandsresa till nya dynor till möblerna ute. Så tråkig är jag.. Eller harmonisk låter bättre. (Tillbakablick)

Nu en jobbardag kvar sen tar jag helg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: