FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

så sällan...

Kategori: Allmänt

Nu för tiden eller den senaste tiden har jag alltid bloggat från min mobil, MEN nu är min mobil inlämnad för omvårdnad och jag har en usel lånetelefon istället.
Rätt skönt då inga appar finns på den , och jag inte har möjlighet att kolla varken facebook eller instagram. Ingen candy crush, infomentor eller mobilt bankID för den delen heller.
Datorn sitter jag vanligtvis aldrig vid, så nu ikväll gör jag ett undantag. Tyvärr hittar jag inga foton på datorn. 

Så vad hann jag med i fredags när jag var ledig? Inte mycket av det som stod på min lista här, men badrummet hann få sig en omgång av städmedel och tvättmaskinen gick varm. Annars var det så mycket annat som kom i vägen.

Ikväll var det avslutning för Novas fotbollslag, och det avgjordes med en mammamatch där flickorna vann med 3-2. Och sen blev det diplomutdelning och alla fick varsin chokladmedalj. Sen lagom efter matchen kom regnet... Nu kan man ju börja elda i kaminen för att få lite mysfaktor i huset. 
 
Bilder från avslutningen får jag visa lite senare då jag inte har dom på datorn. Egentlligen skulle jag haft helg nu, men fick två extrapass både imorgon och på söndag. 26 h övertid är inte fel.
Passar bra så min börs får återhämta sig efter denna månad med både inköp av toalett, kommod och annat till lilltoan.
 
 
Nu gör jag kväll 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: