FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Kräftpremiär...

Kategori: Allmänt

Det årliga besöket av mormor och morfar med husvagnen är gjord.

Mestadels sol och vi hann både med och grilla en kväll och så den stora kräftpremiären igår kväll. Eller egentligen ljuger jag nu då vi alla har hunnit med minst en sväng i år redan.

Gott var det iaf. Och trevligt. Med både tillbehören och snapsen.

Däremot något mindre kul som hänt här är att Clara slog upp sin kind vid mungipan i måndags. Mycket blod och många tårar. Blev en visit till akuten, först lång väntetid. Sen provade dom limma men det gick upp då det tyvärr sitter för nära munnen så när hon grät eller rörde munnen för mycket gick hålet upp. Så doktorn tog beslut om att sy. Bedövning och lugnande fick hon. Doktorn tog ett stygn och limmade resten. Vilket resulterade i att dagen efter varade det jättemycket, hon fick lite feber på kvällen. Jag försökte rengöra..
Morgonen efter hade stygnet gått upp och hålet var framme igen.. Akutbesök igen.
Akuttid direkt till vårdcentralen. Då får vi besked att ingenting går att göra. Att läkningen tyvärr inte kommer bli lika bra.

Så nu äter hon penicillin och vi tvättar detta sår flera gånger per dag pga infektionsrisken.

Och en anmälan är gjord pga slarv hos läkaren.

Men vi tror och hoppas detta blir bra i slutändan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: