FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Begravning

Kategori: Allmänt

Det var en Fin och känsloladdad dag.

Begravningen började kl 12 i landskyrkan i fredags..

Det blev en lång begravning pga mycket folk och många telegram som skulle läsas upp.. så vi var hemma strax efter 17.


...där vi dukade upp med middag och lite vin.
Skönt faktiskt att få skratta och ha trevligt efter en begravning. Gästerna for vid 23.15 och då praktiskt taget somnade jag innan huvudet låg på kudden..

Den natten sov Clara jättedåligt. Orolig, grinig.. hon kom över vid 01.30 och ville bara ha närhet.. och grät efter mamma.. Till slut kom hon till ro och vi kunde somna om på riktigt..


Lördagen blev en lugn dag. Vi bakade pepparkakor på FM, och vi handlade på maxi en sväng innan Jimmy for på hockeyn kl 15. Vi andra la pussel, åt middag och lite karra på det.
Älskar såna där lugna lördagar.

Söndagen blev ännu segare då vi bara höll oss hemma.. Iza for på bio med Alice mitt på dan och var inte hemma förrän efter 20.00.. så vi adventsfikade och la ännu mera pussel. Vi har nämligen en tävling mot grannarna då det gäller att hinna klart sitt pussel först. Spännande värre

Kommentarer


Kommentera inlägget här: