FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Snörvel och hosta

Kategori: Allmänt

Vabbade första gången för i år igår.. Natten till torsdag fick Clara hosta och hög feber.. Så jag tog en dag hemma, och fick helg tidigare. 

Clara sov väldigt mycket så jag hann båda städa upp i olika husvrår och tvätta.. Tvättkorgen som ständigt är full.. Men igår lyckades jag tvätta den tom.

Idag är även Nova hemma från skolan då hon är lätt febrig, har snuva och hosta.. 

Och izabelle har dragit på sig en hosta, så vi håller tummarna att hon klarar sig undan då hon ska på kalas både lördag och söndag.

Annars har vi inga planer denna helg och det känns så skönt. 
Förra helgen hade vi glöggplundring med grannarna längre ner på gatan, bandymatcher för Nova på lördagen och middagsgäster hemma hos oss på kvällen. Trevligt men jag var så slut på söndagen. Två sena kvällar och mycket att hinna med tog musten ur mig. Jag och Clara trotsade kylan på söndagen och gick en promenad med boben. 


Vi har faktiskthaft varenda helg inplanerad sen i början av november med middagsgäster bl.a.. Ibland både fredag och lördag. Och vi har varit till Boden på  festligheter, julfester med jobben, glöggkvällar och mycket mer. 
Ska försöka att inte boka fast så mycket, spontanitet är också trevligt.

Jag var till läkaren i tisdags för att prata om mina värden. Vi tog en massa prover och nu ska jag tillbaka om två veckor, och göra andningstest. Det är inte bra att jag äter sån hög dos av levaxin, så vi ska nu utesluta så det inte är något annat som spökar. 

Nu ska jag återgå till host och snörvlandet. Och göra igång en brasa i kaminen.. 

Sen ikväll ska jag njuta av lugnet, med klassiska tacos till middag och fruktsallad med vaniljsås till fångarna på fortet.

Trevlig helg! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här: