FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Midsommar!

Kategori: Allmänt

Lugn och behaglig midsommar hos grannarna med midsommardans runt stången, buffémiddag, och spel under kvällen. Barnen skötte sig exemplariskt och Clara somnade i min famn efter middagen utan välling strax innan 19 och sov till 7:30 morgonen därpå. Dom andra hade shower och dansade. Kul med glada barn.

Vi var väl hemma vid 01, och vaknade pigga(nja) men fräscha morgonen därpå. Vi tog det bara lugnt hemma, Jimmy åkte i väg på jobbet vid lunch och flickorna sprang i vattenspridaren. Izabelle och Nova har lärt sig hjula. Så det övas för fullt vem som kan göra flest i rad. 

På kvällen efter vår traditionella sillmiddag ( försökte övertala Jimmy till suring men det gick icket) så blev vi överbjudna igen till grannarna för planering av Italien och lite slush. Väldigt lättdrucket så här i värmen. 

Och idag blev det en sväng ner på stan för lite shopping men annars har solstolen varit prio!

Härligt med semester! 7 hela veckor.. 
Clara ville visa sina konster med!Showen


Ha en bra kväll! 

Skolavslutningar x 2!

Kategori: Barnen

Måndag kl 14 gick izabelle ut förskoleklass och på tisdagen kl 08:30 gick Nova ut 2:an.

Tur med vädret, sol! Och inte en regndroppe föll. Som det ska vara. 
Däremot blev jag rörd, speciell dag den där examensdagen.. Uppklädda barn, lite spända och pirriga barn. Mysigt. 

Jag hade fixat en blomma till Novas fröken.

I väntan på izabelle i kyrkan
Dag två, i väntan på Nova!

Jag avslutar med några bilder från gårdagen då Clara åkte i släpen. 
Hon var sååå trött, trodde hon skulle somna där ett tag.
Trevlig helg!

Bildbomb från veckan!

Kategori: Allmänt

Har varit dålig på att blogga, alldeles slut i kropp och knopp just nu. 

Förkylning på gång känner jag, ligger i soffan huttrar, ont i halsen, värk och lite snuvig. Ingen feber.. Har inte haft feber på flera år, senaste gången som jag minns var när jag väntade Nova i magen.. 

Vi har iaf haft trevligheter både med Sarah och barn, suringsmiddag med vänner, sommarfest med Novas klass som vi Klassförälder höll i, haft besök av Stina, Johan o Rebecka, börjat gräva ut på baksidan, och sen haft skolavslutningar både måndag och tisdag. 

Jag lägger in bilder från den 1,5 vecka som gått! 


Sangria!
Frågade Clara vem som var på tv.. Hon svarade apa! 
Clara hade plockat ihop 5 godisar själv i en påse i lördags.


Återkommer imorgon med bilder från skolavslutningarna! 


Suring

Kategori: Allmänt

Efter en grinig morgon, Clara uppe på tok för tidigt då hon tog sig i säng först 20:30 igår, och en mamma som försöker skriva matlista inför helgen, hänga tvätt och plocka grejer. Så kunde allt bara bli bättre efter en promenad med vagn. Så fort jag sa att hon skulle åka vagn så sprang hon dit och spände fast sig själv. Sen pratade hon under hela handlingen, till hon till slut slog igen sina blå och sov gott på vägen hem. Jisses vilket ordförråd hon har börjat få. 

Hon klädde sig själv imorse. Speciell smak.
Izabelle var inte sen att hjälpa till. 
Sen blev det bättre! 

Izabelle är verkligen duktig med lillasyster.. Hon försökte roa henne imorse, igår kväll hoppade dom på studsmattan jättelänge, och sen spelade alla syrrorna fotboll. 
Nu väntar vi snart hem Jimmy, och då tar vi helg med nåt läskande på altanen. Vi har blivit bortbjudna på suring ett kvarter härifrån, och det ser vi framemot. 
Vi har då tur med vädret. Det skulle gärna få avta lite med blåsten bara. Men mot väggen så steks man. 

Trevlig helg!