FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Midsommar!

Kategori: Allmänt

Lugn och behaglig midsommar hos grannarna med midsommardans runt stången, buffémiddag, och spel under kvällen. Barnen skötte sig exemplariskt och Clara somnade i min famn efter middagen utan välling strax innan 19 och sov till 7:30 morgonen därpå. Dom andra hade shower och dansade. Kul med glada barn.

Vi var väl hemma vid 01, och vaknade pigga(nja) men fräscha morgonen därpå. Vi tog det bara lugnt hemma, Jimmy åkte i väg på jobbet vid lunch och flickorna sprang i vattenspridaren. Izabelle och Nova har lärt sig hjula. Så det övas för fullt vem som kan göra flest i rad. 

På kvällen efter vår traditionella sillmiddag ( försökte övertala Jimmy till suring men det gick icket) så blev vi överbjudna igen till grannarna för planering av Italien och lite slush. Väldigt lättdrucket så här i värmen. 

Och idag blev det en sväng ner på stan för lite shopping men annars har solstolen varit prio!

Härligt med semester! 7 hela veckor.. 
Clara ville visa sina konster med!Showen


Ha en bra kväll! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: